AUDIO – Raw vegan de Paște
Publicat de Dana Lebed, 9 aprilie 2016, 16:51
Un workshop cu preparate raw vegan s-a desfășurat, astăzi, la ”Cămara cu merinde” din municipiul Constanța.
Chef Tania Bordianu a oferit 3 idei pentru masa de Paște: pască raw (cu blat din curmale și migdale iar crema din nuci caju, mac, stafide, drojdie inactivă și miere), pateu de hrișcă (din hrișcă, ulei de măsline, roșii deshidratate, oregano, suc de lămâie, sare, usturoi) și sărmăluțe reinterpretate sub formă de pachețele de primăvară (cu foi de orez, conopidă, morcovi, ceapă verde, pătrunjel, roșii uscate, ciuperci, sos de soia, ulei de măsline, sare și piper).
Toate preparatele au fost realizate fără flacără și degustate de participanți.
Chef Tania Bordianu a ținut să le precizeze celor prezenți să mănânce conștient și sănătos, accentuând asupra faptului că trebuie mâncat mai puțin dar superior calitativ.