CJC: Înfiinţarea punctelor de informare şi promovare a consumului de carne de oaie, în linie dreaptă la Constanţa
Publicat de Arantxa Catană, 29 ianuarie 2018, 16:14
Înfiinţarea punctelor de informare şi promovare a consumului de carne şi produse din carne de oaie intră în linie dreaptă la Constanţa.
Consilierii judeţeni au aprobat luni, la prima şedinţă din acest an, acordul de colaborare între Direcţia pentru Agricultură, Direcţia Sanitară Veterinară, Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Constanţa.
În prima etapă, se vor înfiinţa punctele de informare şi promovare a produselor din carne, iar producătorii nu vor achita nicio taxă pentru utilizarea standurilor, dar nici pentru apă, electricitate, toalete şi alte utilităţi.
Consilierii judeţeni au adoptat toate proiectele propuse pe ordinea de zi.
Redactor: Dana Lebed
Redactor online: Arantxa Corleanu