ORA MESEI: Salata Iceberg
Publicat de Daniel Țăndăreanu, 2 martie 2015, 13:30
Ingrediente
100 g mix salata iceberg (endivia, frisee, lollo roso)
100 g masline negre, feliate
100 g rosii cherry
2 fire ceapa verde
2 cartofi fierti decojiti
sare
piper macinat
oregano uscat
o lingura ulei masline
o lingura zeama de lamaie
Mod de preparare
1. Cartofii fierti si raciti se taie felii subtiri, ceapa se taie julienne, iar rosiile cherry se taie jumatati.
2. Intr-un castronel se pun cartofii, ceapa verde, maslinele, se amesteca usor sa nu sfaramam cartofii, apoi adaugam mixul de salata si rosiile cherry, scuturam usor castronelul.
3. Din ulei si zeama de lamaie pregatim dressingul si il turnam peste salata.
4. Dam gust cu sare si un praf de piper, apoi presaram putin oregano uscat.
5. Se scutura lejer castronul, apoi se poate servi.
Sursa – goodfood.ro