EFORIE/VIDEO: Restaurante închise de inspectorii OPC. Mâncare gătită printre… scule
Publicat de Daniel Țăndăreanu, 29 mai 2018, 09:44 / actualizat: 29 mai 2018, 10:51
UPDATE:
Opt unităţi de alimentaţie publică din cele 10 controlate, la sfârşitul săptămânii trecute, în Eforie Nord de comisarii de la Protecţia Consumatorilor au fost închise.
Au fost descoperite numeroase nereguli, de la produse perisabile ţinute la temperaturi prea mari, până la prepararea mâncării în condiţii impropii.
Cms. şef adjunct al CJPC, Horia Constantinescu:
Administratorii celor 8 restaurante închise au fost amendaţi cu câte 10 mii de lei, pentru că vindeau produse nesigure sau pentru alte proceduri periculoase.
Revoltător este că aceşti agenţi economici au fost sancţionaţi şi anul trecut, iar CJPC le-a pus la dispoziţie un îndrumar.
––––––––––––––––––––––––––––––
Restaurantul BENIDA din Eforie Nord, a fost ,,vizitat” weekdendul trecut de inspectorii OJPC, care au descoperit numeroase nereguli.
Adiministratorul restaurantului a fost amendat cu 10.000 de lei, pentru că vindea produse nesigure, sau cu lipsă la cântar și pentru alte proceduri periculoase.
De aseamea a fost dispusă închiderea temporară a activității.
Tot la Eforie Nord a fost controlat și restaurantul Eficient.
Si acesta a fost închis temporar, iar reprezentanții societății au fost amendați cu 10.000 de lei.
Inspectorii OJPC au distrus alimente și materii prime în greutate de 42 de kilograme, improprii consumului uman.