FOTO – CONSTANȚA: Festinul culinar continuă la Festivalul Street Food
Publicat de Arantxa Catană, 6 mai 2017, 19:32
Tonetele din Piaţa Ovidiu, cu zeci de produse autohtone şi internaţionale s-au deschis şi astăzi, pentru gurmanzii constănţeni şi pentru turişti.
30 de producători din Bucureşti şi din ţară prepară în camioane – burgeri, hot-dogs, paste dar şi clătite şi îngheţată, în cadrul Festivalului Street Food.
Organizatorul evenimentului, Florin ITU, spune că nu se va face rabat de la calitate.
„Street-food înseamnă mâncare de calitate, mâncare folosing ingrediente premium, gândită foarte atent și preparată ca și cum ar fi într-o bucătărie de restaurant, doar că sunt preparate într-o rulotă sau într-un camion. Este un întreg curcubeu de gusturi aici, oamenii pot găsi aici burgeri, hot-dogs, mâncare mexicană, mâncare sârbească, italiană”, a precizat pentru Radio Constanța organizatorul evenimentului, Florin Itu.
Astăzi şi mâine, tonetele cu mâncare vor fi deschise între orele 11.00 şi 23.00.