Românilor le place să mânânce mult şi bine

Publicat de Cristina Ghelasie, 25 aprilie 2015, 09:06
Asta arată o analiză a vânzărilor la vacanţele all-inclusive pe litoralul românesc, în ultimii ani.
Bărbaţii îşi încarcă farfuria de mai multe ori, deşi nu pot consuma toţ arată studiul unei agenţii de turism, care administrează un hotel all inclusive din staţiunea Mamaia.
Bărbaţii îşi pun în farfurie două porţii şi jumătate de mâncare din fiecare fel, în timp ce femeile consumă porţii normale.
În topul preferinţelor culinare ale bărbaţilor sunt micii, cârnăciorii, fripturile de porc şi de vită şi ţigaia picantă.
Turiştii români care aleg serviciile all inclusive sunţ în general, familii cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, peste 80 la sută fiind însoţiţi de unu sau doi copii.