Sucul de iarbă de grâu – Neutralizează TUMORILE, stimulează TIROIDA
Publicat de Daniel Țăndăreanu, 28 martie 2015, 17:00
Folosit de egipteni încă de acum 5000 de ani pentru a-şi menţine sănătatea organismului, acest elixir nu numai că curăţă organismul de toxine, dar ţine bolile la distanţă şi oferă energie.
Sucul de iarbă de grâu, deşi adorat în antichitate, a ajuns să fie consumat pe scară largă abia prin anii ’30, în urma rezultatelor unor experimente întreprinse pentru a populariza planta.
Beneficiile consumului său sunt multiple, fiind una dintre cele mai bogate surse de clorofilă şi având puternice efecte detoxifiante şi antiseptice.Mai jos puteţi vedea care sunt cele mai importante proprietăţi ale sale:
1. Clorofila se poate extrage din multe plante, însa iarba de grâu este superioară, deoarece s-a descoperit că are peste 100 de elemente de care omul are nevoie. Dacă este crescută în pământ bun, fără chimicale, absoarbe 92 din cele 102 minerale aflate în pământ.
2. Puternic detoxifiant al ficatului. Enzimele și aminoacizii prezenți în sucul de grâu ne pot proteja de carginogene mai mult decât orice medicament aflat în lume. Întăresc celulele, detoxifică ficatul și sângele, neutralizează chimic orice mediu poluant din corpul nostru.
3. Luptă împotriva tumorilor și neutralizează tumorile.
4. Transformă corpul într-un mediu alcalin, în care boala nu se poate dezvolta. Abudența de minerale alcaline elimină mediul foarte acid din corpul nostru.
5. Conține toate mineralele de care omul are nevoie și vitamine, A, complexul de vit. B, C, E and K.
6. Reduce presiunea arterială, dilatând în tranzitul lui căile prin care sângele circulă.
7. Stimulează glanda tiroidă controlând obezitatea și tot ce ține de funcția acestei glande.
8. Dublează numărul celulelor roșii. Dr. Bernard Jensen a făcut un experiment prin care a ajuns la concluzia că nimic din lume nu poate ajuta la sănătatea sângelui așa cum reușește sucul de grâu sau sucurile din frunze verzi.
9. Clismele cu suc verde sunt extrem de indicate. În caz de boală, elimină toxinele aflate în intestinul gros de ani buni.
10. În Jurnalul American de Chirurgie (1940), Dr. Benjamin Gruskin, recomandă clorofila pentru beneficiile sale antiseptice. Articolul explica motivele pentru care clinica lui folosea sucul de grâu: inflamații ale urechii, neutralizarea infecțiilor de gen strep, vindecarea rănilor adânci, vindecarea sinuzitei cronice, reducerea venelor varicoase, vindecarea inflamațiilor de cervix uterin, distrugerea infecțiilor vaginale etc. Se precizează că un mare ajutor îl constituie și o dietă echilibrată.
11. Sucul de grâu este benefic pentru orice boală a sângelui.
12. Sucul de grâu este recomandat diabeticilor chiar dacă este foarte dulce. are efecte inverse, miscorand zaharul din sange si regland imediat glicemia.
(Sursa – dcnews.ro)