Premieră culinară la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea
Publicat de Adina Sîrbu, 25 februarie 2015, 08:36
Premieră absolută la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac.
Sâmbătă, 28 februarie, de la ora 19:00, în restaurantul de gheaţă al Hotelului de Gheaţă de la Bâlea va avea loc un inedit spectacol culinar. Maestrul bucătar elvetian, Jakob Hausmann, stabilit de mulţi ani în România, va găti mâncăruri rafinate în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, la 2000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş. Potrivit organizatorilor evenimentului, meniul dintre gheţuri va cuprinde: supă de orz în stil elveţian, somon graved marinat cu cous-cous şi aromatizat cu citrice, muşchi de porc cu sos fondue cu legume blanchate şi cartofi noi, branză elveţiană cu roşii cherry dulci şi Panna Cotta cu fructe de pădure flambate. O parte dintre preparate vor fi servite chiar pe farfurii de gheaţă. Cei care doresc să se înfrupte din aceste preparate şi să participe la spectacolul culinar din restaurantul de gheaţă trebuie să-şi facă rezervare, iar preţul unui bilet este de 198 de lei, potrivit organizatorilor.
Cunoscutul maestru bucătar Jakob Hausmann va mai susţine astfel de spectacole culinare la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac şi în 14 martie şi în 4 aprilie